Quin és el meu talent? #lacomunitatTV3

I avui amb Gwen Stacy  parlant de #Helpeditors, i de com em preparo el programa #lacomunitatTV3 de la Bibiana Ballbè: els vídeos que he preparat, post, reflexions, lives que he vist en Thecreativenet.

I ella em diu: em sorprèn “lo” bé que t’ho passes en aquest projecte. Hem compartit idees, ella m’ha recomanat uns #. Ens hem fet aquesta foto, m’ha promès un post i una cançó per l’storie.

És aquest el meu talent? Com la gent s’implica amb les meves idees? La il·lusió que poso a tot?

 

Ver esta publicación en Instagram

 

I avui amb @gwenstacy parlant de @helpeditors_annasadurni i de com em preparo el nou programa de creativitat i cocreació de @lacomunitattv3 de @bibianaballbe els vídeos que he preparat; post, reflexions, lives que he vist @thecreative_net . I ella em diu: a mi el que hem sorprèn és “lo” bé que t’ho passes en aquest projecte. . Hem compartit idees, ella m’ha recomanar un #. Ens hem fet aquesta foto i ara ella escriurà un post i pensarà una cançó. És aquest el meu talent? Com la gent s’implica amb les meves idees? La il.lusió que poso a tot? Deixa’m pensar. M’ajudes? Quin és el meu talent? #comunitattalent #lacomunitattv3 @lacomunitattv3 📷 @a.delegido

Una publicación compartida de #Helpeditors (@helpeditors_annasadurni) el

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Related Blogs