Professió: editora

A vegades una targeta amb una professió et pot fer feliç. Recordo el primer cop que vaig anar al Liber i em vaig passejar orgullosa per tots els passadissos ensenyant el que duia enganxat. Si! Ho havia aconseguit! Era editora.

“I tu, de què fas?

Anna: Sóc editora.”

Avui també ha estat un dia molt important per a mi i he tornat a ternir aquesta sensació d’estar orgullosa de la professió que tinc i que tant m’ha costat. M’han presentat davant de molta gent com a editora i m’hi he sentit. Només ho volia compartir amb vosaltres.

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Realmente Anna, la nuestra es una profesión de la que sentirnos muy orgullosas. A mí, además, me hace muy feliz a pesar de los nervios que pasamos a veces…Somos muy afortunadas de poder dedicarnos a lo que nos apasiona. ¡Ehhorabuena por tus logros!

I EDITORA!, en majúscules… Que sé del cert que has treballat molt per ser-ho! Enhorabona per la feina ben feta! I per molts anys!!

Realment és una molt bona noticia. Enhorabona per la feina ben feta. No hi ha sentiment més gratificant que el d’aconseguir allò que et proposes.

Enhorabona Anna!

Ets la millor! Un petó ben fort!

Related Blogs