Jo t’ajudo i tu m’ajudes:: Persones que formen part de #Helpeditors.

Com ens hem ajudat?

#Helpeditors és un plataforma col·laborativa. Gràcies a totes les persones que us heu implicat en aquest projecte.

 1. L’Alberto, enginyer, ha patit les entregues de les pràctiques, m’ha donat el seu punt de vista objectiu, m’ha gravat en: Què és #Helpeditors?  Quin llibre li tinc més carinyu? i en tot el que he necessitat. Quan acabi el postgrau li regalaré temps lliure i li he promès que no utilitzaré la paraula Like.
 2. La meva mare Teresa, que ha vist els vídeos abans de penjar. Un cop em va dir  un si definitiu, el vaig penjar. Em va avisar que deia massa: eeeeeeee en el vídeo.
 3. La meva neboda Aina, que es va mirar el vídeo amb la meva mare i em va enviar un missatge de veu. “Anna: està guai! “
 4. El meu pare James, que em va dir: “M’ha agradat molt el vídeo però no m’he enterat de res.”
 5. La meva cunyada Nati que en comenta tots els post d’Instagram.
 6. El meu germà Xevi, que m’ajuda en temes burocràtics.
 7. La meva germana Magda, que em posa Likes a tot el que publico.
 8. La Rosa, editora, que em va donar un cop de mà quan més ho necessitava. Amb el seu gest, la meva trajectòria professional va fer un canvi de rumb. Es veu que jo la vaig ajudar passant-li un llistat de contactes (no ho recordava). Sempre ha estat allà i ha cregut en el meu projecte. Un dia vaig arribar a la feina i m’havia enviat el llibre Jefa de tu vida.
 9. L’Ana, cap de recursos humans, una de les millors persones i professionals que es van creuar en la meva trajectòria professional. Peça clau en aquest projecte  i en el meu currículum.
 10. La Mercè, dissenyadora i maquetadora, necessitava feina i jo li vaig passar empreses que sabia que buscaven maquetadors. Ella m’ha dissenyat la imatge gràfica de Twitter, Facebook i Linkedin. I hem fet projectes col·laboratius de poesia il·lustrada.
 11. L’Ana, dissenyadora gràfica, sempre ha sigut una persona molt solidària i jo li vaig explicar el projecte. Ella m’ha dissenyat el logo del projecte. I  m’ha fet aquestes fotos estupendes.
 12. La Laia, disseyadora web, volia canviar el seu perfil professional i no sabia com organitzar els continguts i jo li vaig explicar com funcionava Linkedin. Ella m’ha ajudat amb el disseny de  la web.
 13. Amb la Meritxellperiodista i escriptora, tenim una relació professional i personal de fa més de 20 anys i sempre ens hem donat un cop de mà. M’ha entrevistat en el vídeo professional. Jo l’he ajudada en els seus múltiples projectes i ella ara ha posat el logo de #Helpeditors per primera vegada! Quins nervis!
 14. El Fernando, creatiu, volia ampliar contactes i jo li vaig passar algun “contactillu”. Entre moltes coses, m’ha ajudat en el menú de la web i em va ajudar en la gravació del vídeo del youtube.
 15. A l’Alícia, dissenyadora tèxtil, que em va regalar un pattern dels gatets que surt en el vídeo promocional. És el racó de casa que més m’agrada. 🙂
 16. Uncle Jun, fotògrafs i realitzadors de vídeos, havien sortit d’un ERE i jo els vaig ajudar en ampliar contactes i fer-los adonar que eren molt bons. Em van gravar i editar el vídeo que la Meritxell m’entrevistava.
 17. Amb la Rosana, gran correctora, sempre ens hem ajudat. Ella em va ajudar a mi quan em vaig quedar a l’atur i quan més ho necessitava i jo sempre més l’he ajudat amb el que he pogut. Quan ens mirem ens cauen les llàgrimes i ens emocionem. Cada una sap el que ha passat. M’ho comenta tot! Va fer una col·laboració amb el David Maynar.
 18. L’Enric Jardí, dissenyador, em va regalar el llibre Así se hace un libro quan li vaig dir que volia publicar un post explicant el contingut.
 19. La Maite, professora d’història, un dia fent un cafè, em va explicar que tenia una alumna que volia ser editora. La Laura, em vol conèixer i potser em farà una entrevista i un treball sobre: Què és un editor?
 20. La Fàtima, especialista en literatura infantil i juvenil, tenia dubtes d’edició i li vaig donar un cop de mà. Vam fer una entrevista conjunta: Què és el primer que et fixes en els llibres? Es veu que algú del barri l’ha vista a Instagram i ara li volen oferir explicar contes.
 21. Amb la Carla,  excel·lent companya de feina, sempre hem intercanviat coneixements editorials. Es va oferir a gravar-nos al Sopa Què és el primer que et fixes en els llibres? Jo em vaig encarregar de la taula i buscar el millor lloc per la gravació. Va passar una mica de vergonya.
 22. La Maite, especialista en comunicació, es va emocionar amb el meu projecte un dia que vam anar a dinar, i em va suggerir frases per About me. Juntes parlem de projectes i de moments compartits.
 23. L’Anna, responsable de comunicació, que vam anar juntes a un curs de Mailchimp i des de llavors, compartim: informes de mètriques, estratègies de comunicació, idees de stories…
 24. La Carla, estudiant en pràctiques de la Fundació Jaume Bofill, que la vaig ajudar a fer el perfil del Linkedin i el currículum i ara està triomfant com a professora i per les xarxes.
 25. La Júlia, tècnica de projectes de la Fundació Jaume Bofill, que l’estic ajudant a  fer el currículum i a vendre’s. Ella val molt.
 26. La Mònica, directora de recerca de la Fundació Jaume Bofill, que em va confirmar que el guió del vídeo i el storytelling li agradava: aquesta història enganxa. Jo l’assessoro amb la imatge quan brilla per la televisió.
 27. En Jordi, músic i escriptor, que una tarda a la platja, em va dir que volia escriure un llibre. Des de llavors, l’ha escrit, l’ha publicat i m’ha escrit una dedicatòria preciosa. Em va fer cas i es va fer una sessió de fotos estupendes i s’ha enganxat a les xarxes socials. Ho sento Jordi. Em fas massa cas. Aquest estiu vam gravar un vídeo junts.
 28. La Joana, fotògrafa i esquiadora, que em va fer una foto tan impressionant, que l’he posada al final de la presentació del postgrau i de fons de pantalla. Jo en faré difusió de la seva qualitat professional i humana.
 29. l’Àlex, cap de comptabilitat i finances, que m’ajuda sempre que ho necessito. Entre cafè amb llet i cafè amb llet comparem les mètriques d’Instagram.
 30. En Jaume, coordinador de serveis de la Fundació Jaume Bofill, que m’ajuda amb els storytelling i em fa crítiques constructives dels vídeos.
 31. La Mar, dissenyadora amb les idees molt clares i veloç, que es va barallar literalment amb la capçalera fins que va aconseguir que el logo quedés perfecte. Jo sempre l’he recomanada per la seva eficiència i bona professional. Aviat el seu fill ens donarà classes.
 32. La Carmina, mestra i pedagoga, que un dia va creure amb una idea que li vaig explicar i ella va lluitar per a desenvolupar-la. No hi ha res que m’agradi més que la gent que fa brillar el que penso.
 33. L’Estel, controller i coordinadora editorial, sempre ens hem “passat” contactes i proveïdors. Si l’Estel opina, és garantia de qualitat.
 34. L’Ana, companya del postgrau, sempre ens hem ajudat entre pràctica i pràctica. Jo l’ajudaré amb la imatge professional, tot i que ella és tota presència.
 35. En David, il·lustrador, que havia publicat un article en castellà i necessitava una traducció. Jo el vaig posar en contacte amb la Rosana, una traductora-ballarina i el resultat és aquest. Ell li va fer un dibu i ella la traducció.
 36. Giselfust, il·lustradora, ella preguntava per Instagram si algú tenia micropoemes. Justament tenia uns versos que havia escrit en la meva llibreteta un dia que plovia molt mentre anava en bus… i el resultat és aquesta preciositat. He imprès el poema i sempre que plou me’l miro.
 37. La Marta, una superdissenyadora molt perfeccionista. Estava a punt d’estrenar la web i necessitava compartir-ho 🙂  i des de llavors hem compartit  dubtes del wordpress, campanya d’estrena, punts de vista d’imatges, textos… I és que entre una editora i una dissenyadora que els agrada la seva professió, les converses només són de pregunta i resposta.
 38. La Lorena, farmacèutica, que vol conservar un material que ha trobat i que li té molta estima. Estem buscant la manera de guardar-lo.
 39. Un amic de tota la vida (no puc posar el nom que em mata), em va enviar un text per whats dient: #Helpeditors… què et sembla el meu text del Tinder? T’agrada? Jo només li vaig corregir un verb. És tan natural que era impossible millorar-ho.
 40. Estudi Claris, que tenia ganes de conversar sobre la situació del mercat laboral i com havíem reconduït les nostres trajectòries professionals. La Carola em va regalar aquesta tassa de tulipes de Ni flowers. La tinc al despatx i tothom em pregunta d’on ha sortit. Jo responc: d’una conversa.

 

Blog Comments

Pel que faci falta.

Gràcies Xevi. Ja ho sabia 🙂

A mandar, Anna! Tu m’has ajudat molt en la meva carrera. T’estic molt i molt agraït 🙂 Sort amb el teu projecte!

Gràcies Fer. Els nostres camins sempre han anat junts. Una abraçada

Gràcies per adoptar-me, Anna! 😀 Ara domino l’art del selfi i he descobert quant “macarra” puc arribar a ser!

ai! ai! ves en compte 🙂

És un luxe col·laborar amb tu i poder parlar sobre edició i la vida en general.

Al costat de casa meva, hi ha una botiga on venen fruites i verdures de proximitat. Aquesta botiga està al mig dels horts i a vegades organitzen diverses activitats. La Carolina, que és la noia que ho porta, quan vaig anar a comprar em va dir que havia vist el vídeo i em proposa fer alguna activitat amb els nens i nenes relacionat amb la lectura i la natura. Per descomptat li vaig dir que sí, estic encantada de col·laborar amb ella i passar una estona a l’hort envoltada de bons llibres i infants que els gaudeixin.

Tot això per sortir juntes parlant de literatura! Cosa que m’encanta i més si ho compartim amb els i les altres. Gràcies a tu Anna! 🙂

Em fa mooolta gràcia que #Helpeditors estigui agafant aquestes dimensions. Tu ets molt bona comunicadora i professional i m’alegra saber que gràcies a un vídeo la gent et vagi coneixent. Estem aprenent juntes Fàtima, i això és el més important 🙂

Un plaer, compartir amb tu! Ja ho saps.

Tu em vas ajudar amb la frase de l’About me. Només necessitava que algú em digués que era bona. Gràcies Maite. Quan parlo amb tu, m’ajudes a aclarir les idees.

Add a comment

Related Blogs

No Image