Uneix-te al moviment #Helpeditorsismoving

Si creus amb el meu projecte, hem col·laborat junts i tens: una targeta, postal o una bossa i et ve de gust donar-me un cop de mà amb la difusió…

 1. Fes-te una foto amb #Helpeditors. M’agradaria que quan la facis, pensis en mi i en el moment. Per què has escollit aquest lloc? És un lloc #Helpeditors? No cal que surtis ni que sigui de professional. Es tracta de moure #Helpeditors.
 2. Si la vols penjar a Instagram i la poses en un post o en un storie, etiqueta’m @helpeditors_annasadurni i posa també #helpeditorsismoving. Si no me l’envies i jo ho penjaré. El que et sentis més còmode.
 3. Passa-t’ho bé mentre ho facis, perquè en el fons aquest és l’objectiu principal. El que vull és que disfrutis editant i que facis d’editor per un dia. T’agrada la meva professió?

I moltes gràcies per col·laborar.

Gràcies per totes les fotos:

 1. La Guada, la més estilosa de #Helpeditors, que l’he motivat a iniciar un petit projecte.
 2. Lluís Cadafalch pel vídeo en el teu estudi. La postal i la targeta estan contentíssimes d’estar enmig dels teus dibuixos.
 3. Mont. La bossa enmig de joies brilla com mai.
 4. Meritxell Margarit. Utilitzar la bossa per anar a buscar aigua a la font em transporta directament els dissabtes de la meva infantesa.  Podria estar-me hores escoltant el soroll de l’aigua quan en una font.
 5. Marta Josa a l’estudi de Kubikbcn la bossa està com una reina. Dissenyadors, artistes, gent creativa…
 6. Montse, la bossa al teu estudi està com una reina. Li agrada la llum natural i els espais minimalistes.
 7. Joana Mireia, mai és tard per aprendre. A #Helpeditors li agrada molt entrar a ka univeritat.
 8. I que contenta està #Helpeditors entre la neu i amb la Mireia

Foto de Joana Mireia

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Related Blogs