Uneix-te al moviment #Helpeditorsismoving

Si creus amb el meu projecte, hem col·laborat junts i tens: una targeta, postal o una bossa i et ve de gust donar-me un cop de mà amb la difusió…

  1. Fes-te una foto amb #Helpeditors. M’agradaria que quan la facis, pensis en mi i en el moment. Per què has escollit aquest lloc? És un lloc #Helpeditors? No cal que surtis ni que sigui de professional. Es tracta de moure #Helpeditors.
  2. Si la vols penjar a Instagram i la poses en un post o en un storie, etiqueta’m @helpeditors_annasadurni i posa també #helpeditorsismoving. Si no me l’envies i jo ho penjaré. El que et sentis més còmode.
  3. Passa-t’ho bé mentre ho facis, perquè en el fons aquest és l’objectiu principal. El que vull és que disfrutis editant i que facis d’editor per un dia. T’agrada la meva professió?

I moltes gràcies per col·laborar.

Gràcies per totes les fotos:

  1. Lluís Cadafalch pel vídeo en el teu estudi. La postal i la targeta estan contentíssimes d’estar enmig dels teus dibuixos.
  2. Mont. La bossa enmig de joies brilla com mai.
  3. Meritxell Margarit. Utilitzar la bossa per anar a buscar aigua a la font em transporta directament els dissabtes de la meva infantesa.  Podria estar-me hores escoltant el soroll de l’aigua quan en una font.
  4. Marta Josa a l’estudi de Kubikbcn la bossa està com una reina. Dissenyadors, artistes, gent creativa…
  5. Montse, la bossa al teu estudi està com una reina. Li agrada la llum natural i els espais minimalistes.
  6. Joana Mireia, mai és tard per aprendre. A #Helpeditors li agrada molt entrar a ka univeritat.
  7. I que contenta està #Helpeditors amb la Mireia al Canadà!

Foto de Joana Mireia

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs