Espai coworking and friendly. bye-bye

Coworking in Monistrol 8. Foto: Pere Virgili

Coworking in Monistrol 8. Foto: Pere Virgili

Després d’estar un mes i mig a l’estudi coworking, el deixo amb molta peneta per començar una nova aventura professional. Trobaré a faltar el Fer de ambitos i l’encant que el caracteritza, a l’Alícia Villodres quan m’ensenyava els seus dissenys, The coffe pot per la seva simpatia i la bona música i a Labyrinth per les seves xerrades en anglès i per oferir-me l’espai.

Les dues fotos són del Pere Virgili, un fotògraf molt simpàtic que va venir un dia a l’estudi a fer unes fotos per un reporatge.

Fer treballant. Els pollastres a darrere! Fotos: Pere Virgili

Fer treballant amb the coffee pot. Els pollastres a darrere! Fotos: Pere Virgili

Realment ha estat un espai Coworking and very friendly.

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

molta sort y mantennos al tanto de las novedades!

Gràcies hipster! Estem en contacte o ens veiem per la Filmo!

Molt xulo el lloc. I ara que vas a fer aventurera? Sigui el que sigui et desitjo molta sort i ánim. Jo ja començo a tenir feinetes i no em puc queixar.
Molts petons

Sí! El lloc és guapíssim! Me’n vaig a fer d’editora! Ja parlarem perquè potser tornarem a estar en contacte (je, je). T’envio un mail!

molta sort bonica!!!

Gràcies mami!! per a tu també amb la teva nova aventura professional!

Related Blogs