Cursos tecnològics gratuïts al Cibernàrium

Si aquest mes de juny t’has proposat fer cursos d’internet i empresa, màrqueting, pàgines web, imatge digital i eines multimèdia, mira’t les activitats presencials gratuïtes i de gran qualitat de Barcelona Activa que es fan al Cibernàrium de Barcelona.

Sobretot! A les 8.30 en punt (ni un minut més ni un minut menys) inscriu-te al curs i apreta impacientment la tecla F5! Sinó et quedaràs amb les ganes.  Fixa’t que et pots descarregar els PDF’s del curs i seguir els vídeos. Jo n’he fet un d’Indesign i un de Blocs i són molt recomanables. Compte! En 1 mes en pots fer només 3.

Pàgina web: http://w144.bcn.cat/cibernarium/cat/activitats/index.do

Cibernàrium. Edifici MediaTIC. Roc Boronat, 117 08018 Barcelona

Metro: Glòries (L1) i Llacuna (L4) / Autobusos: 71, 90, 92, 192 / Estacions Bicing: a la cruïlla del c/Sancho d’Àvila amb el c/Roc Boronat i a la cruïlla del c/Almogàvers amb el c/Pere IV

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=u22QgwQ-Rh0&feature=player_embedded]

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

M’acabo d’apuntar avui a “Com optimitzar el tràfic web” ja us explicaré!

cursos molt recomanables! quan vivia a barna en vaig fer algun i son intensos pero molt interessants! llástima que ara em pillen una mca lluny!

Related Blogs