Què diria l’Anna del 2005 a la del 2020?

No perdis la teva essència. Allò que et defineix, el que et fa especial. No et posis límits i deixa’t anar. Explora el teu talent i com diuen les teves amigues “la vidilla” Sadurní.

El 2008 serà un any molt dur. Recorda que sempre has volgut ser editora. Hauràs d’abandonar la teva professió, però hi tornaràs.

Intenta “passar” més dels comentaris i de les crítiques. Hi haurà gent que et farà posar trista. Plora una mica més, no t’ho guardis tan per dins.

Remuntaràs. I estudia molt i no deixis mai d’escriure, saps que et relaxa i et fa molt feliç. Forma’t en digital.

I Anna, endavant!! Porta la vida que vols portar… com ho has fet fins ara.

Gràcies Andrea per inspirar-me. #howitstartedhowit’sgoing / Gràcies Thecreativeagency per a ser tan inspiradors. I #LacomunitatdeTV3 per aquesta explosió de creativitat. Gràcies a vosaltres he “desencallat” moltes idees.

Per cert, he trigat més de 2 mesos a escriure aquest post. Tenia la idea i un dia em va sortir de cop 🙂

Nota: la del 2005 me la va fer l’Anna de Palamós, i la del 2020 l’Alberto. ❤️

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Helpeditors RESPON

Helpeditors Respon és un espai obert, un fòrum col·laboratiu de preguntes i respostes sobre temes d'edició i xarxes socials amb l'objectiu d'ajudar-nos entre nosaltres. Segur que alguna vegada has volgut fer una pregunta a un editor i no sabies a on fer-ho. Consulta'm!

Help Editors Respon

*Please complete all fields correctly

Blog Comments

Related Blogs