:: Unificant la meva marca professional :: La imatge First step!

Després de la gran classe de Cristina Aced en el Postgrau de Continguts de Social Media de la UB, vaig decidir treballar la meva marca professional. Bàsicament perquè me’n vaig adonar que no en tenia.

I com el meu projecte és la creació d’una consultoria editorial gratuïta i aquest any és l’any Brossa, doncs jugant amb el meu nom: Anna, al final he aconseguit aquesta capçalera per les xarxes socials:

Twitter: https://twitter.com/ansadurni

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/annasadurni/

Facebook: Anna Sadurní Roqué

Cap de bou. Joan Brossa

Gràcies Mercè Montané per estar sempre al meu costat en tots els dissenys dels projectes professionals que disfruto més. #helpeditors #socialmedia #UBcsm #anybrossa #joanbrossa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s