El despertador dels exàmens

EldespertadordelsesxamensAquest despertador “vintage i vuitantero” , i que encara tinc a la tauleta de nitem va despertar tot BUP; COU i a la Uni.

El tenia a casa els meus avis i li tenia tanta adoració que la meva iaia me’l va regalar perquè no m’adormís a Barcelona. I ni un sol dia es va equivocar, ni es va acabar la pila a mitjanit. El soroll era perfecte i l’havia posat a totes les hores…

I és clar, quan tenia un examen només podia dormir amb la seva companyia… ni til·les ni res. Ara he de confessar que em desperto amb el mòbil, em costa el doble i miro els mails només d’aixecar-me!!! No sé què diría l’Estivill… potser l’he de tornar a posar per tenir un somni profund.

Anuncis

3 pensaments sobre “El despertador dels exàmens

  1. Marta Palomares diu:

    Absolutament genial el comentari d’avui! Quanta raó tens! Jo mateixa MAI entro el mòbil a la meva habitació. Absolutament prohibit. No hi tinc ni TV ni telèfon fixe ni mòbils. Un despertador elèctric, sí, però res més. I només llibres. Això sí que em permet dormir bé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s