El despertador dels exàmens

10 des.

EldespertadordelsesxamensAquest despertador “vintage i vuitantero” , i que encara tinc a la tauleta de nitem va despertar tot BUP; COU i a la Uni.

El tenia a casa els meus avis i li tenia tanta adoració que la meva iaia me’l va regalar perquè no m’adormís a Barcelona. I ni un sol dia es va equivocar, ni es va acabar la pila a mitjanit. El soroll era perfecte i l’havia posat a totes les hores…

I és clar, quan tenia un examen només podia dormir amb la seva companyia… ni til·les ni res. Ara he de confessar que em desperto amb el mòbil, em costa el doble i miro els mails només d’aixecar-me!!! No sé què diría l’Estivill… potser l’he de tornar a posar per tenir un somni profund.

3 Respostes to “El despertador dels exàmens”

 1. Marta Palomares Desembre 10, 2013 a 11:38 pm #

  Absolutament genial el comentari d’avui! Quanta raó tens! Jo mateixa MAI entro el mòbil a la meva habitació. Absolutament prohibit. No hi tinc ni TV ni telèfon fixe ni mòbils. Un despertador elèctric, sí, però res més. I només llibres. Això sí que em permet dormir bé!

  • annasadurni Desembre 11, 2013 a 3:50 pm #

   Gràcies Marta!! Per això ets una persona tan desperta!!

 2. Alberto .. . . . Desembre 13, 2013 a 6:35 pm #

  Muy bueno . .. . y lo dice la de los “5 minutos más” . …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: