Faces

13 nov.

mailing_DECARAEm fa molta gràcia que Espai b faci aquesta exposició (que no em penso perdre) perquè fa temps que m’he “enganxat” al Pinterest i que tinc un board que es diu Look at my face! i que hi vaig recopilant il·lustracions de cares perquè sempre m’han fascinat.

Us deixo les tres meves preferides. La de la Luci Gutiérrez, que en sóc fan incondicional, i que la segueixo des del primer contacte visual; una altra de Txarli Brown, perquè em transmet molt bones vibracions de la nit de Barcelona i la de Pat Perry que l’acabo de descobrir recentment i que m’ha impressionat la força enigmàtica que transmet. Segur que amb aquesta exposició ampliaré el meu repertori!!!

Face by Luci Gutierrez

Face by Luci Gutierrez

Face by Txarly Brown

Face by Txarly Brown

Face by Pat Perry

Face by Pat Perry

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: