Olivia. El meu alter ego

20 set.

1OliviaCoverResized La primera vegada que vaig descobrir l’Olivia va ser a la llibreria de la Tate Modern de Londres. Va ser un amor a primer a vista o millor dit un riure sense parar.

És una mica Little Miss Sunchine però en il·lustració d’ Ian Falconer.

Què té aquesta porqueta que em fa posar de bon humor i em recorda tant a mi?

Olivia and the Fairy de Princesses és l’última novetat de la col·lecció d’aquesta protagonista, que explica que no vol ser una princesa rosa com la resta perquè ella és única, una mica “rebel” contra les regles que l’imposen.

Why do they all want to be the same?

Inside_Olivia

Em recorda molt el vídeo de rosa caramelo d’ Adela Turin que explica la història d’una elefanteta rosa. La vaig descobrir en una excel·lent selecció que em va ensenyar l’Amàlia Ramoneda en el Seminari de la Rosa Sensat.

2 Respostes to “Olivia. El meu alter ego”

  1. Marta Palomares Setembre 20, 2013 a 10:07 am #

    Hola Anna! Què bo, jo vaig descobrir els llibres d’Olívia a la Fira Internacional del Llibre a Varsòvia i me’n vaig enamorar de seguida! No cal dir, vaig comprar un llibre en polonès i en anglès i me l’he llegit vàries vegades. És genial l’Olívia!

    • annasadurni Setembre 20, 2013 a 10:10 am #

      Quines casualitats Marta! Sempre ens agraden els mateixos llibres. El primer llibre és totalment la història de la meva vida!!! Una abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: