Postals d’estiu molt meves

21 ag.
Postal dins Lectures 2 la màgia de llegir

Postal dins Lectures 2 la màgia de llegir

Moltes vegades em pregunten sobre què escric i de què. Jo sempre  dic que hi ha una part inventada i una part autobiogràfica. Per tant, si teniu a les vostres mans aquests dos llibres de lectures d’edebé de Primària i em coneixeu, veureu que hi ha moltes coses “made by sadurní”.

Per ensenyar als nens què és una postal em vaig imaginar que  l’escrivia a una amiga que tinc de veritat que es diu Paloma. No estiuejo a Palamós però bastant a prop. M’encantava col·leccionar petxines (la va dibuixar la meva neboda perquè semblés més real) i saltar les onades… però el que més m’agradava era dibuixar petits detalls a les postals, signar amb la meva firma i buscar el segell més original de l’estanc.

Espero que hagueu passat bon estiu. The wordsfactory arranca amb moltes idees i seccions!

Lectures 1. La màgia de llegir

Lectures 2. La màgia de llegir

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: