Una caca de llibre

3 jul.

És ben sabut que els llibres de caca, pedo, pis  no sé què tenen però tothom se’ls mira i se’ls llegeix encara que no ho confessi. Jo que sóc tieta sempre en regalo als meus nebots sense permís dels meus germans.

Ara que s’acosta l’estiu, us recomano el  llibre La caca mágica de Bang Edicions i il·lustrat pel Sergio Mora. Me’l vaig comprar al Saló del còmic del 2012 i me’l va signar i tot. Us puc assegurar que a la cua tots érem adults… I vosaltres teniu algun llibre de caca? Alguna recomanació?

Pag-2.-Caca-MágicaLacacamagicajpg

No us perdeu l’il·lustrador signant els llibres… no podeu negar que si ell és així els llibres han de ser divertits a la força.

SergioMorafirmando

La Mertitxell Margarit i la Mònica han suggerit aquests llibres:

Little Mole:Little Mole_sound_InsidesIncreiblehistoria corimbo_cacaecs-has-estat-tu-maria-9788427266469

4 Respostes to “Una caca de llibre”

 1. Meritxell Margarit Juliol 3, 2013 a 2:34 pm #

  El meu llibre de caques és, sens dubte, La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap, de Werner Holzwarth (text) i Wolf Erlbruch (il·lustració), editat per Kalandraka (http://www.kalandraka.com/ca/collecions/nom-de-colleccio/detall-de-llibre/ver/la-talpeta-que-volia-saber-qui-li-havia-fet-allo-al-cap-llibre-amb-sons/). També l’he regalat a les meves nebodes i, per descomptat, l’he comprat i llegit als meus fills!! A la meva neboda Anna (precisament!) li vam regalar el cap de setmana passat La increíble historia de Lavinia, de Bianca Pitzorno, amb il·lustracions de Quentin Blake i editat per Anaya (http://www.anayainfantilyjuvenil.com/core.php?opcion=ficha&codigo_comercial=1525125). També molt escatològic! Com diu a la contracoberta: “No apto para tiquismiquis” (lectura recomanada a partir de 9 anys). T’imagines un anell que et permeti convertir en caca la gent que no et cau bé?

  • annasadurni Juliol 3, 2013 a 2:49 pm #

   Ostres!! Quina gràcia la Talpeta. Jo també el tinc aquest. Home, jo crec que si existís aquest anell tot faria bastanta peste!
   Vaig a posar les cobertes que m’has suggerit. Moltes gràcies!

 2. Mònica Juliol 4, 2013 a 9:50 am #

  Doncs a casa tenim alguns llibres escatològics, però el que més triomfa és un que es diu “Ecs! Has estat tu Marià?”, d’en David Roberts (editorial Molino). Està ple de pets i d’humor…molt recomanable!!

  • annasadurni Juliol 4, 2013 a 1:30 pm #

   Moltes gràcies, Mònica! Ja el posaré! Perfecte per aquest estiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: