Moderna de poble…. Primer jo i després el personatge?

4 juny

La primera vegada que vaig llegir a la Moderna de pueblo  al facebook vaig pensar que es podia haver inspirat en mi, sobretot els primers anys de viure a Barcelona (remarco que em deien Heidi). Sóc de poble és un còmic molt graciós i autocrític sobre el “postureo” i la vida cosmopolita.

Quan vaig veure el vídeo Los capullos no regalan flores a la presentació interna a Random em queien les llàgrimes de riure. El meu jefe em va preguntar: tanta gràcia et fa? No sabia que la de la foto era jo el 2007 i el llibre del 2013… Primer jo que el personatge?

Sóc de poble by Moderna de pueblo

Sóc de poble by Moderna de pueblo

Modernapueblo

2 Respostes to “Moderna de poble…. Primer jo i després el personatge?”

  1. olga Juny 5, 2013 a 9:44 am #

    Doncs no ho havía pensat!! però si que ets tú jajajaja
    Moderna de pueblo m’encanta, desde les il-lustracions, els guions fins els outfits

  2. Sandra de El móvil de mamá Juny 5, 2013 a 10:45 am #

    Encara recordo la teva frase amb cara de pocs amics: “Sobre tot, RES de Quechuas quan vingueu!!!”
    jaja jaja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: