No sé…

8 maig

Nose_Anna 001

No sé, dins Pluja de cendra (1997)

Aquest poema el vaig escriure just quan acabava la carrera i pensava quina professió tindria. Forma part dels micropoemes que escrivia molts diumenges a la tarda  i que vaig recollir en un poemari Pluja de cendra. La il·lustració és de Jana Brike  la vaig conèixer al festival Swab just fa un any… quan em sentia igual que el poema. Feliç Setmana de la poesia!

Beetweenmirrors

Una resposta to “No sé…”

  1. Mar Mai 9, 2013 a 12:38 pm #

    M’agrada molt el teu poema i la il.lustració. M’he sentit aicí moltes vegades. Un petó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: