One year! Making of del meu blog!

15 abr.

Cake1year_OK

Semblava que fos ahir quan anava caminant cada matí a la feina i pensava que necessitava escriure part de la meva trajectòria professional en un blog i ho comentava a la Marina i a la Rosa convençuda que ho faria, que vaig dibuixar en un full a raig tota l’estructura del blog en un bar de París, que l’Alberto em va ajudar amb els widgets, que el Fer em va assessorar en l’esquema i em va ajudar a comprar el domini, que la Mercè Montané em va fer el disseny de la capçalera, que la Marta, la Meritxell, en Xavi,  la Lisi i la Sandra  van ser els primers a posar-me comentaris, que els meus companys i amics de feina em van escriure precioses en el About me i molts altres sentiments que es poden sentir en cada post i que m’han ajudat a tirar endavant. Gràcies a tots! El blog ja té un any!! I encara a vegades se’m fa estrany pensar que una de les coses que em fa més feliç sens dubte és escriure.

Comentarios

244 Comentarios

5 Respostes to “One year! Making of del meu blog!”

 1. el principe del viento ... Abril 15, 2013 a 9:44 pm #

  Congratulations!!!! gran proyecto personal .. . . . puedes estar orgullosa ….. .

  • annasadurni Abril 15, 2013 a 9:49 pm #

   Mucho making of has estado presente… desde la idea, el nacimiento, las fotos, los posts… y sobre todo los widgets…

 2. Meritxell Margarit Abril 15, 2013 a 9:59 pm #

  Per molts anys!!! (Per molts més anys!!!!)

 3. Xavi Ramiro Abril 16, 2013 a 9:13 am #

  És un bloc fantàstic! Felicitats!

 4. Elisabet Abril 16, 2013 a 1:11 pm #

  Ja ha passat un any??? que fort! moltes felicitats!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: