El 15: l’autobús de la meva trajectòria professional

2 gen.
Autobus 15

Autobus 15

Quan avui anava a l’estudi del carrer carrer Monistrol he pensat que primer agafava el 15 per anar a Publicacions Permanyer, després durant 5 anys a PAU Education, durant 2 anys a Castellnou i ara a Random House Mondadori i a l’estudi.

A l’autobús 15 vaig  conèixer a la Mar.  Ens va passar una història molt curiosa. Les dues agafàvem el 15 a la mateixa parada i al final de veure’ns cada dia vam començar a parlar. El més curiós del cas és que teníem 15 minuts per explicar-nos qualsevol història de la feina: què ens passava, com estàvem, els primers ERES, les nostres pors i el nostre futur… 15 minuts en el 15! Realment una història de les pelis d’Isabel Coixet.

Una resposta to “El 15: l’autobús de la meva trajectòria professional”

  1. Mar gener 3, 2013 a 12:41 pm #

    Es veritat que només eren 15 minuts, però sempre arribava amb un somriure a la feina d’alguna xorrada que m’havies dit o d’alguna cosa que haviem xerrat. Era una bona forma de començar al jornada i ho torbo a faltar. Molts petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: