Street art in Granada. Banksy in London

13 des.

Contador_aguaFa uns dies que he tornat de Granada i el que més m’ha agradat és “street art” del barri de l’Albaicín, a part és clar de tota la bellesa de l’Alhambra.

No em direu que una mica d’humor no va bé!! Tots els carrers estan plens d’aquestes il·lustracions.

brazosdibu_gatito

Curiosament m’hi he fixat gràcies a la meva professora d’anglès que em va ensenyar l’artista londinenc Banksy. Es veu que a Londres té molts fans i seguidors; no se sap qui és i deixa la seva petjada a les parets cada nit. M’encantaria aixecar-me un dia  i trobar-me alguns d’aquests dibuixos a la finestra…

2 Respostes to “Street art in Granada. Banksy in London”

  1. Marta Palomares Desembre 13, 2012 a 11:36 pm #

    Anna! No diries on vaig sentir a parlar d’en Banksy per primer cop: a Varsòvia! Resulta que hi havia d’anar per feina, i vaig buscar-me un Bed & Breakfast súper innovador i molt “trendy”. Doncs bé, vaig quedar meravellada dels cartells de les dues úniques habitacions que tenen i en preguntar qui els havia fet, la propietària em va parlar d’en Banksy. I tant que n’és, d’original!

    • annasadurni Desembre 17, 2012 a 9:47 pm #

      Marta! Ets la dona més moderna que he conegut mai. No n’hi ha cap de tan innovadora! Visca la gent original i oberta de ment!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: