Becària del Sr. Castellet a Edicions 62

26 nov.

A 5è de carrera em van oferir la possibilitat de ser becària, però una becària molt privilegiada: sí, jo he sigut la becària del Sr. Castellet. I dic Senyor perquè s’ho mereix. Sempre em va dir pel meu nom, em deia bon dia només d’entrar i em va regalar molts llibres. Les meves funcions eren: portar-li l’aigua fresqueta i que ningú li agafés de la nevera, fer trucades i passar les cartes a l’ordinador. Quan se’m va acabar la beca li vaig demanar permís per guardar aquesta carta.

Sr. Castellet: per què vols aquesta carta, Anna? No té cap valor!

Anna: de record, Sr. Castellet.

Una resposta to “Becària del Sr. Castellet a Edicions 62”

  1. Marta Palomares Novembre 26, 2012 a 11:11 pm #

    Ja ho diuen: De senyor i de porc se n’ha de venir, de mena…
    Hi ha qui és senyor, i hi ha qui no.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: