Guia humana de Barcelona

23 jul.

 Aquest projecte Fem la guia humana de Barcelona a Internet de P.A.U. Education i la Vanguardia Digital  pretenia promoure la convivència ciutadana, la tolerància i la diversitat cultural. Cada participant feia una entrevista a una persona normal i corrent que segur que tenia moltes coses per explicar. Volíem respondre a les preguntes: Qui viu a la ciutat? Com és la gent que hi viu? D’on ve? Què pensa?

La contribució va ser tan extraordinària que es van rebre més de 500 entrevistes! Però sobretot vaig quedar enlluernada per l’esforç del Txema Alegre, Cap de la Vanguàrdia Digital, que em va ajudar en l’edició dels textos dels nens i les nenes de Barcelona de forma gratuïta com si fossin un text de coberta d’una edició especial d’última hora… hi ha gent molt humil i a la vegada molt professional.

Recentment he descobert Barcelonaactua,  una comunitat creada a Barcelona i per Barcelona, que té com  a objectiu final fer una ciutat cohesionada socialment, sensible i solidària. I vosaltres hi ha algun personatge o associació que penseu que mereix formar part del mosaic urbà de Barcelona?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: