Ei! Enric! Tot!

19 jul.

A l’Enric Casasses li van concedir el dimarts passat el Premi Nacional de Cultura. No explicaré aquí com vaig aconseguir una entrevista i que em truqués (es mereix un post sencer!) ni el que ha suposat en la meva trajectòria professional (examen final de carrera, Grup 62 i màster). Tan sols reproduir la conversa que vam tenir al Palau de la Música abans de la dedicàtoria d’aquest llibre:

ANNA: (amb cara de fan al·lucinada): Enric (com si el conegués de tota la vida), em firmes el llibre, només?

ENRIC (mirant-me fixament): Només?

I aquí teniu el resultat. M’ho vaig ampliar i ho tinc al costat de l’ordinador. Em recorda molt a les paraules de Salvat-Papasseit: amunt! amunt!

4 Respostes to “Ei! Enric! Tot!”

 1. Núria Juliol 19, 2012 a 8:36 pm #

  Tot Anna, TOT!!!! que bó! Quines coses et pasen, Sadur, mai deixaràs de sorprendre’m.

  • ginians Juliol 24, 2012 a 8:14 am #

   M’encanta! És un gran poeta ‘underground’ per dir-ho d’alguna manera quan no trobes l’adjectiu exacte. És de debò, sense maquillatge, escriu amb les entranyes i et passeja pel seu món saccejant-te…. En fi…. Tot això
   Virgínia

   • annasadurni Juliol 24, 2012 a 5:20 pm #

    Moltes gràcies pel comentari! Un gran poeta! Tinc algunes entrades pensades sobre ell!

 2. hardhardtimes Desembre 28, 2012 a 11:34 pm #

  Quina enveja! : ) Bàrbar l’ Enric!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: