Quan els graffitis eren art…

17 jul.

“Dibujar es un trabajo muy preciso, un sueño y una manera de cambiar el mundo” (Moebius)

Us recordeu quan Barcelona es podien fer graffitis a les parets i el CCCB estava ple de colors? Doncs si teniu nostàlgia d’aquella ciutat aneu a veure aquesta exposició-homenatge a Moebius amb obres de Alberto Orduña aka Blobs, Andrea Michaelson aka Btoy, El Niño de las pinturas, Pelucas, Saturno (no és parent meu), etc.

Exposició del 13 de juliol a l’1 de setembre a Montana Gallery (comerç, 6, Barcelona)

De dilluns a dissabte d’11 a 20. 30 h.

Arran d’aquesta exposició m’ha vingut el cap  que fa uns 10 anys (observeu la meva època superfashion) vaig col·laborar amb una fotògrafa, l’Ana Navarro, que feia retrats a gent de Barcelona i havíem d’escollir un lloc que ens definia.

Per a mi la paret del Macba (que ja han tirat a terra) era color i  llibertat d’expressió…

 

 

 

La Neus Batlle de Barcelonaactua m’ha enviat aquestes fotos per “adornar” la meva entrada. Són de Berlín.

 

 

3 Respostes to “Quan els graffitis eren art…”

 1. Marta Palomares Juliol 17, 2012 a 7:00 pm #

  La bossa que portes m’encanta! Conjunta amb l’entorn!

 2. nur Juliol 17, 2012 a 7:28 pm #

  M’encanta! com puc pujar-hi les fotos? jo sóc una gran fan!

  • Neus Juliol 25, 2012 a 8:55 am #

   Ei, Anna, em fa il·lu! 🙂
   Una abraçada!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: