Abans de l’euro… BUP i COU

9 jul.

Abans de l’euro pagàvem en pessetes… sí, sí, vaig pagar 3.000 PTAS pel meu títol de BUP i COU que vaig fer a l’Institut Abat Oliba de Ripoll.

De l’època de l’Institut recordo un 2n de BUP una mica-bastant adolescent: “vespinus”, festes al Master’s, setmana blanca, la gimnàstica… però sobretot bona gent de tota la comarca del Ripollès i professors que ens van fer espavilar molt!!!

De  la Selectiviat millor no parlar-ne. Els de Ripoll ens van enviar a l’Autònoma i el conductor de l’autocar es va adormir! L’any 1992, a part de ser l’any de les Olimpíades, la Sadur aprova la selectivitat, fa les maletes i se’n va cap a Barcelona. Això si que mereix un post diferent!

4 Respostes to “Abans de l’euro… BUP i COU”

 1. Marta Palomares Juliol 9, 2012 a 6:01 pm #

  Genial! Escolta, estic intrigada… i què li va passar al conductor de l’autocar? I a quina hora vau arribar? A misses dites? Explica, explica….

  • annasadurni Juliol 10, 2012 a 5:13 pm #

   Doncs vàrem quedar a les 5 h del matí al monestir. El conductor va arribar 1 hora tard. El viatge va ser horrible: gent molt nerviosa, marejada. Jo no havia esmorzat res dels nervis i quan vam arribar ens van dir que el problema era nostra i que ens recuperéssim l’hora perduda a l’hora d’esmorzar. Vaig començar a les 9.30 i a les 3 h fins parar… la nota del primer dia va ser molt més baixa que la del segon, tot i així unn 90 % vam aprovar!

 2. Marta Juliol 12, 2012 a 11:33 am #

  Dono fe que el conductor es va adormir. I dels nervis. La meva companya em va vomitar a sobre!!! Ara estic fent un màster, just a la facultat d’econòmiques de la UAB, on vam fer els examens de la selec. Em va fer gràcia tornar-hi, després de tants anys. Allà començà la “carrera universitària” i allà sembla que acabarà… Un petonet, Anna!

 3. Andrea Juliol 12, 2012 a 10:40 pm #

  A mi em va tocar fer la selectivitat a Lleida, a l’antic seminari, a l’últim pis, en un passadis on tocava el sol tot el dia, i en plena onada de calor de la plana… No, no hi havia aires condicionats, tenien els finestrals oberts, però no passava molla d’aire, només algun colom fastigós va intentar entrar. Buff

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: