Un equip amb molt en comú

18 juny

Aquest projecte educatiu Tenemos mucho en común editat per PAU Education, i amb la col·laboració de Fundació Pfizer i la Conselleria de Cultura, Educació i Esport ofereix a les escoles la possibilitat de treballar en la promoció d’hàbits saludables i en la prevenció de l’obesitat infantil, a través de la consolidació de vincles intergeneracionals.

Des d’un principi, l’autor, en Jordi Baroja, va captar molt bé la idea i el va estructurar en tres eixos: cuidar-se, comunicar-se i solidaritzar-se. En  David Maynar, l’il·lustrador, en un primer esbós va posar un bastó a l’avi que porta bigoti i ell mateix  se’n va adonar que els avis actuals són molt diferents. La Mar Nieto va fer un disseny extraordinari integrant la idea de projecte educatiu i d’indústria farmacèutica; la combinació de formes hexàgonals i colors és un 10.

En aquest projecte se li va concedir varis premis:“Premio Medicina general 2008” a la divulgació científica o sociosanitària  de la SEMG i el premiFundamed-El Global”, com a millor iniciativa sanitària, etc.

I jo, vaig pensar que vaig tenir la sort d’editar un projecte com aquest i de formar part d’un equip molt  professional i sensible que va posar el millor de cada un de nosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: