Abracadabra! Una llibreria diferent!

14 juny

Si t’agraden les llibreries amb encant  i amb un cert aire modern-romàntic,  has d’anar a la llibreria Abracadabra.

Una llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil en tots els idiomes. Hi pots trobar revistes, joguines i llibres d’editorials independents: Barbara Fiore, Kokinos, Kalandraka, Sleepyslaps, Mediavaca, etc.  El llibreter era editor i es nota en la selecció, el gust i el criteri. A més a més, t’assessora i et recomana les novetats.

Al fons, hi ha un espai on s’hi fan activitats creatives i originals per a nens (i no tan nens).

Apunta l’adreça i recorda aquells moments quan eres petit i no tenies mai pressa; et deixaven mirar i remenar els llibres  en una cadireta (això sí, la llibreria és nova, està molt ben ordenada i les cadires són de disseny):

http://abracadabrallibres.com/

c/ Gral. Álvarez de Castro, 5 (al costat del Mercat de Santa Caterina) Barcelona

Una resposta to “Abracadabra! Una llibreria diferent!”

  1. mar Agost 24, 2012 a 12:56 pm #

    Anna! fins ara quan em deixava perdre per la capital (Barcelona) et trucava per veure’ns encara que fos poca estoneta per fer el toc i xerrar amb tu, i no se com, acabava a llocs estrambòtics que només tu coneixies o bé dins alguna botiga d’home només per veure els dependents que les males llengües deien que eren models… jeje. Ara ja tinc un nou lloc per conèixer, i el proper dia que vingui amb la meva filla, espero que m’hi portis! Mar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: