El teu currículum necessita un canvi?

11 juny

Estàs pensant que és el moment de canviar el teu CV? Sabies que el currículum competencial és “tendència”? Quin model de Cv s’ajusta més a les teves necessitats? El cronològic invers, el  funcional, l’europass, el vídeo CV?

Per respondre a aquestes preguntes i moltes més a nivell professional entra a la pàgina web següent:  http://w27.bcn.cat/porta22/cat/ Pots avaluar el teu potencial personal i professional, saber què es cou en el teu sector i eines útils (per ex.: molts models de Cv i cartes de presentació).

També pots anar directament a Barcelona activa (c/Llacuna, 162, Barcelona). Hi ha una persona molt qualificada que et fa un assessorament personalitzat, et respon preguntes sobre: anàlisi del mercat, formació, recerca de feina i desenvolupament professional. De dilluns a dijous: de 13 a 15 h i de 17.30 a 19.30 h; divendres de: 9 a 12 h. Ah! La recollida de números és 15 min abans. Sigues competent i posa’t al dia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: