Quina entrevista a la ràdio més virtual!

8 juny

Un dia em va trucar a la feina la Sílvia Tarragona de ràdio 4 del programa Amb molt de gust i va dir que volia fer una entrevista a l’editora del llibre: La relació de l’adolescent amb les persones significatives. Jo em vaig pensar que era una broma dels meus companys de feina (podria ser perfectament). Després ja li vaig reconèixer la veu! Així que el seu equip em va fer una entrevista.

No us perdeu la primera resposta que no contesto el que em diuen, quan surt el senyal i jo continuo parlant com si res i sobretot el personatge virtual que no m’esperava! Una mena de Tomàtic que em diu que no sap si és carn o peix i em demana consell.

Aquí teniu la gravació (rialla assegurada):

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: