L’adolescència a debat

8 juny

adolescencia

La setmana passada vaig anar a veure la pel·lícula Els nens salvatges i la veritat és que em va agradar molt l’enfocament i sobretot els protagonistes.

Quan vaig sortir del cine, vaig recordar un dilluns a les 9 h del matí quan treballava a P.A.U. Education. En Pierre Antoine Ullmo va venir  amb un retall de la Vanguardia del diumenge. Em va dir que havia llegit una notícia que una professora de psicologia, Montserrat Castellana, havia fet una tesi sobre l’adolescència i em va dir que li oferíssim la possibilitat de publicar-la.

De la seva tesi, va néixer el llibre que vaig editar. Un estudi innovador, que tractava sobre la demanda d’ajuda de l’adolescent i la relació amb les persones significatives. Vam presentar el llibre a partir de debats a  les quatre províncies catalanes amb la participació del grup Macedònia. Després vam crear una web per continuar parlant sobre els temes que preocupaven als adolescents, com els de la pel·lícula.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: