Un viatge creatiu

30 maig

Ariane explore le monde forma part del projecte europeu “Les enfants écrivent un livre a l’école” que va inciar P.A.U. Education fa uns 15 anys.

L’objectiu era que entre tots els alumnes d’una escola escrivissin un llibre i se’l sentissin seu. A partir d’aquesta idea, els nens del Lcyée Français de Barcelona es van inventar un personatge que es deia Ariane i que va decidir donar la volta al món. Gràcies a aquest viatge, l’Ariane va descobrir tots els continents i li van passar moltes aventures: les converses amb els asteques, les terres massais, la serp del Sahara, la història del baobab i Osiris….

Les 11 mestres (imagineu-vos les reunions amb berenar francès inclòs!) van venir a l’editorial amb tots els collages dels nens i vaig fer la diagramació del llibre juntament amb elles. La Mar Nieto va dissenyar el llibre i realment va disfrutar com mai. Crec que la composició de la coberta estava formada per més de 15 il·lustracions que les va anar superposant, i l’interior era realment un quadre: http://www.ciannetwork.com/Disenoedit.html

La presentació del llibre la vam fer a l’escola i fins i tot una nena es va difressar d’Ariane. Una mostra que si s’estimula la creativitat, els resultats són d’una autèntica obra d’art. Sens dubte, un regal per tot editor.

Una resposta to “Un viatge creatiu”

  1. internet promotion Mai 31, 2012 a 11:54 pm #

    Jo sempre estic investigant en línia per obtenir consells que em pugui beneficiar. Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: