el mirall, en el espejo, ispiluan, no espelho

10 maig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

el mirall… Els canvis del cos  és un projecte educatiu, d’Arbora i Ausonia i creat per P.A.U. Education, que tracta els canvis físics i emocionals que es manifesten durant l’adolescència a partir de quatre blocs temàtics: “Com em veig? Com em veuen els altres? El meu cos i el dels altres, Com em sento?”.

Vaig ser l’editora durant 5 edicions d’aquest projecte tan emocional! A més a més vaig coordinar l’adaptació al català, portuguès i euskera del  llibre del professor, quadern, vídeo i guia de l’educadora. De tot aquest material tan complex em quedo amb el making of i el vídeo que va crear el productor audiovisual Jaume Blanc , sessions amb adolescents que es sinceraven davant un mirall com si ningú els gravés, impressionant!  Un cop finalitzat el projecte vaig “voltar” per més de 50 escoles de tot Catalunya i Madrid i vaig fer el meu primer estudi de mercat. Quan sortia dels instituts, les noies (que em passaven quatre pams) es pensaven que era sexòloga i em feien preguntes sobre sexualitat… mare meva! No sabia ni què em demanaven!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: