El pitorrillo de la boina

4 maig

Aquest projecte educatiu de Nivea Creme, El Libro de las anécdotas familiares editat per P.A.U. Education, es pot dir que ha estat el llibre que he rigut més mentre el feia. Es tracta d’una recopilació d’anècdotes familiars i dibuixos de nens de totes les escoles. A partir d’aquest llibre es descobreix un retrat únic de les famílies i del que s’explica sempre en cada família.

La veritat és que el volum de les redaccions i dibuixos que vam rebre va ser impressionant i totes recollien situacions sorprenents, ingènues i molt còmiques. La Carmen Sánchez que era la correctora no podia parar de riure quan em llegia l’anècdota familiar que una nena sevillana va escriure: “Estábamos en casa de mis abuelos y dice mi primo: “Vamos a cortarle al abuelo el pitorrillo de la boina. Y se lo cortamos.” A part de les tardes rient, recordo que li vàrem encarregar el pròleg a l’Elvira Lindo. Jo era la primera vegada que tenia relació amb un autora tan reconeguda. Em va sorprendre la seva senzillesa i naturalitat. I sobretot  el correu electrònic que ens va enviar felicitant a tot l’equip per l’estona tan divertida que havia passat.

Una resposta to “El pitorrillo de la boina”

  1. Carmen ST Mai 7, 2012 a 11:41 am #

    ¡Qué gracia, Anna! No me acordaba de lo del pitorrillo, pero sí que nos reímos una barbaridad, no solo con esa anécdota sino con tantas otras que tenían mucha gracia, y también recuerdo los dibujos de los niños, que eran divertidísimos.
    Acabo de coger el libro, que lo tengo en mi estantería y me he puesto a hojearlo: ¿te acuerdas de “Toreando cochinos” o “El mono que come gusanitos”?
    En fin… Me ha encantado que hayas escrito sobre este libro, porque fue una experiencia muy bonita y especial; aunque tampoco me olvido de los demás proyectos que hemos compartido, que han sido muchos e interesantes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: