La meva escola

27 abr.

Llibre EGBQuan vaig trobar en un calaix el llibre d’escolaritat d’Educació General Bàsica, vaig pensar que si els primers anys de formació són els que marquen més, els meus van ser extraordinaris. Jo vaig estudiar EGB a l’Escola Vedruna de Ripoll, una escola que em porta moltíssims records. Sobretot els mestres i els amics que vam estar junts durant 10 anys! Un dels millors moments relacionats amb l’escriptura és sens dubte el dia que vaig guanyar un premi de Sant Jordi amb un poema sobre la pau. Encara tinc la imatge quan vaig pujar a l’escenari i vaig llegir el poema amb molta energia… i després d’un breu silenci els meus mestres i companys de classe em van aplaudir com mai.

2 Respostes to “La meva escola”

 1. Joana Abril 30, 2012 a 8:18 pm #

  Hola Anna… m’agrada el teu bloc i estic encantada de poder-hi participar. Vaig ser una de les teves mestres de l’escola Vedruna, per tant una dels molts mestres que has tingut…però tu ets una alumna del meu primer curs, i això et fa a tu i a tots els teus companys molts especials per a mi.
  Ja fa 27 anys que feies quart i en recordo pocs detalls però moltes sensacions. M’ha fet gràcia veure la teva foto de petita, m’ha fet venir al cap una nena menuda amb una melena llarguíssima i un caràcter únic, segur i decidit… escrits bonics de lletra petita i uns dibuixos encantadors.
  Et desitjo tota la sort del món, tot i que no dubto gens que tu ja saps com trobar-la.

 2. mercè trias Juliol 1, 2012 a 9:16 pm #

  Hola Anna… és fantàstic que guardis tots aquests records! A l’escola vas anar descobrint les teves inquietuds d’escriptora: recordo molt bé els textos llargs, ben trenats, amb un vocabulari ric, una expressió que corresponia a algú de més anys dels que tu tenies!
  Recordo una nena alegre, amb un punt de trapella, que tot ho analitzava… perquè no se li escapava res! Suposo que va ser el punt de partida de l’esperit crític que veig que et caracteritza: el món és dels que no es conformen amb el que troben!
  No perdis mai la creativitat i aquesta perseverància per anar sempre endavant! Un petó!

  Mercè

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: