Una màquina especial

25 abr.

La meva passió per l’escriptura va començar gràcies a aquesta màquina d’escriure Hispano Olivetti del 1960. Quan era petita anava al despatxet de l’avi Peret i començava a escriure amb aquesta màquina que a mi em semblava d’última tecnologia. La iaia Ita m’ensenyava on eren les tecles de les lletres i els espais. Així que em passava tardes senceres de pluja ripollesa amb aquesta màquina i amb la música de fons de les tecles. Quan els meus avis es van morir, el meu pare me la va portar a Barcelona. La vaig decorar una mica a l’estil Joan Brossa amb una il·lustració de la Noemí Villamuza. La tinc al costat de la meva taula d’escriptori de l’Ikea… no sé perquè però em dóna la sensació que quan escric em fa companyia.

Una resposta to “Una màquina especial”

  1. Andrea Abril 27, 2012 a 5:12 pm #

    M’encanta aquesta història!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: