Té molta imaginació!

25 abr.

Els que em coneixeu bé sabeu perfectament que poso “salsa” a tot i com diuen els meus amics del que explico un 20 % és veritat i la resta és inventat. Bé, aquí teniu una prova que això d’exagerar em ve de petita. Aquesta és la meva primera redacció quan tenia 6 anys! En les notes em posaven sempre que tenia molta imaginació…. Hi esteu d’acord?

4 Respostes to “Té molta imaginació!”

 1. Marta Palomares Abril 25, 2012 a 4:28 pm #

  Genial! Però on és la resta de la redacció? M’he quedat amb les ganes de llegir què li va passar al gos i al pobre senyor…

  • annasadurni Abril 25, 2012 a 5:06 pm #

   No ho sé, Marta! La vaig trobar a dins d’un calaix ple de papers i em va fer tanta gràcia que la vaig posar a la màquina d’escriure! Gràcies pels teus comentaris.

 2. jaume Abril 26, 2012 a 10:37 am #

  Ja hi tens cinta?

 3. Elisabet Abril 26, 2012 a 7:18 pm #

  Quins temps aquells! debia ser quan teníem la germana Carme, no? i quina lletra més clara que feies, amb els anys la vas anar fent més petita, oi?? la meva continua igual de terrible! Ah,i la màquina és genial!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: