Els pentinats dels nens

18 abr.

En aquest projecte educatiu de Nivea “Cuidem en família” el  Luis Tinoco, l’il·lustrador, va patir una mica. Ell té un estil molt modern i urbanita i va dibuixar els nens una mica despentinats i amb els cabells tirats endavant, però quan el client ho va veure va proposar uns canvis.  Deia que els nens més aviat anaven amb la ratlla al costat i amb gomina. El pobre Luis no sabia com fer-ho. Així que li  vaig enviar unes fotos dels nens de la família reial i li vaig dir que creia que aquest era el look. Ell va modificar tots els pentinats i el client va quedar satisfet! Els contes eren de la Meritxell Margarit. En aquell moment ella estava embarassada del seu primer fill… eren perfectes per transmetre la idea de tendresa.

2 Respostes to “Els pentinats dels nens”

  1. Luis Tinoco Abril 19, 2012 a 2:16 pm #

    Sempre és un plaer treballar amb una editora tan fantàstica i professional com tu 🙂

  2. Ana Lazkano Abril 20, 2012 a 1:09 pm #

    Me hace ilusión recordar estos proyectos de Nivea y muchos otros en los que trabaje contigo, Anna. Tu facilidad para entender la estética y el tono que cada cliente requiere facilita mucho el proceso de creación y desarrollo de los proyectos, lo que beneficia el trabajo de las personas como yo, que tienen que venderlos a los clientes! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: