Heu anat al Gremi d’editors?

17 abr.

El Gremi d’editors de Catalunya és un bon lloc per visitar si estàs relacionat amb el món editorial i vols buscar informació de tot tipus. Té una base de dades amb totes les editorials agremiades i t’informa de totes les fires i novetats. Cada any editen el llibre del gremi d’editors que és molt útil per buscar adreces i contactes. Les persones que t’atenen són molt amables.

SEU SOCIAL
València, 279 1r E-08009 · Barcelona Spain
+34 932155091
+34 932155273
info@gremieditors.cat       www.gremieditorscat.es

7 Respostes to “Heu anat al Gremi d’editors?”

 1. Rosa Fragua Abril 30, 2012 a 9:31 am #

  Doncs, sí, sí que ho és, i també un lloc ideal per conèixer gent relacionada amb l’edició, trobar col·laboradors, etc.

 2. davedarroba Agost 29, 2012 a 2:45 am #

  Yo tengo una duda sobre temas de registro, aunque no sé si se me podrá ayudar en esta cuestión, ya que puede que sea un tema ajeno a la edición. Si yo registro una obra literaria, ¿puedo luego modificarla sin tenerla que volver a registrar o no se me permite cambiar nada una vez registrada?

  Ahora miraré esto del Gremi d’editors y otras webs que me has pasado, a ver si agilizo el tema de poder editar mi novela, que me haría mucha ilusión.

  • annasadurni Setembre 4, 2012 a 8:13 pm #

   Hola David, el tema del registro es para demostrar que la idea es tuya y que la obra también.
   Siempre puedes modificar lo que quieras siempre y cuando no cambies mucho el contenido; es decir por ejemplo la idea principal o el desenlace.
   Lo que te aconsejo es que mandes solo una parte de la obra y no entera. ¡Ah! Escribe una buena carta de presentación que explique tu obra. Cualquier cosa, me escribes.

   • davedarroba Setembre 8, 2012 a 11:55 pm #

    Hola, Ana, me fui a informar el otro día al carrer Muntaner, al Departamento de la propiedad intelectual para saber qué debo hacer para registrar una obra literaria. Es mucho más sencillo de lo que pensaba: una copia de la obra encuadernada con portada donde conste el título y el autor, una copia de DNI y 5,5€… ya me dijeron que podría modificar algo, siempre y cuando no altere la estructura básica.
    A ver si Julio empieza a trabajar pronto y le puedo enviar el archivo para que me lo imprima, que ahora con el recién nacido, no tiene mucho tiempo para nada hehehe.

 3. davedarroba gener 29, 2013 a 12:29 pm #

  Hola, soc el David,

  Estic interessat a començar el procès de buscar una editorial per editar la meva novel·la, però no sé ni per on començar.
  M’aniria molt bé una mica d’ajuda.

  • annasadurni gener 30, 2013 a 2:37 pm #

   Hola David,
   El que t’aconsello i és el més fàcil és que vagis a llibreries i et fixis en les editorials que publiquen llibres semblants als teus o de la mateixa temàtica. Això vol dir que pot “encaixar”. Cada vegada és més important el tema de les xarxes socials i 2.0.
   Normalment s’envia una breu descripció del llibre (com un text de contra) molt breu amb tots els punts forts:
   1. Títol (breu i curt i si pot ser impactant).
   2. Descripció (5 línies)
   3. A qui va dirigit. Target
   4. Punts forts de venta. Màrqueting
   Espero poder-te ajudar.
   Una abraçada,
   Anna

 4. Neus Pascual Fortuny febrer 22, 2016 a 11:26 pm #

  Jo busco editor valent i amb empenta el llibre fa riure i plorar però sobretot ensenya, va de tota la casa comtal, però començo per Adam i Eva, i tots els conquistadors. I dic moltes veritats. també parlo de La Paraula de Déu. De on han sortit les verges? i noticies de actualitat i de passades. No hi ha Textos, no mes es parla són dues floretes i la seva mestressa. SI VOLS PASSAR-HO BÉ LA HISTORIA DE CATALUNYA HAS DE SABER, AMB MOLTES NOVETATS NOTICIES DEL PRESENT I DEL PASSAT.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: