El meu primer projecte

17 abr.

Aquesta col·leccció de llibres “El llibre de la nostra escola” de Planeta Grandes Publicaciones i pensada i dirigida per PAU Education va ser el meu primer projecte. Vaig editar crec més de 20 llibres d’aquesta col·leccció! Era un llibre dividit per capítols segons les classes que hi havien. Com que tenia tan bona relació amb les escoles, em van invitar a l’Escola Pràctiques II per fer de jurat de Sant Jordi. Recordo que vaig escollir una poesia perquè m’agradava molt i vaig dir en veu alta el guanyador. Una mare que m’escoltava es va posar a plorar d’emoció… La mestra del meu costat em va dir: “has escollit el poema del seu fill… té síndrome de down, per això està tan emocionada. És com si li haguessin donat un Óscar”. En aquell moment vaig pensar que la resta de la meva vida volia ser editora

Una resposta to “El meu primer projecte”

  1. gwendystacy Abril 23, 2012 a 11:08 pm #

    Quina història més maca!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: