Tens un model de currículum?

11 abr.

Quantes vegades m’han fet aquesta pregunta! Sortim de la universitat i ningú sap fer el seu CV ni una carta. Us adjunto el link de la pàgina web de Barcelona Activa on es poden descarregar diferents models de CV; tot i que no hi surt el model europeu que és últimament el que s’utilitza. Ah! Envieu sempre el vostre CV en PDF, encara que no us ho creieu moltes editorials no tenen word i no podem obrir els documents que ens envien.

http://www.barcelonactiva.cat/barcelonactiva/cat/que-es-barcelona-activa/els-programes/18767/programa18767.jsp

Currículum On Line

Els models més habituals de currículum amb exemples i recomanacions sobre cadascun d’ells

El currículum vitae és un dels elements clau en la recerca de feina. Per això, les persones interessades en aprendre a elaborar el seu currículum de manera autònoma poden utilitzar les eines que ofereix Barcelona Activa en aquest àmbit a través de la seva pàgina web.

A l’espai Currículum on line, els i les usuàries poden trobar els models més habituals de currículum (cronològic, cronològic invers i temàtic), amb exemples i recomanacions sobre cadascun d’ells. També s’aporten plantilles dels diferents models, que es poden descarregar i completar de manera virtual. L’espai Currículum on line inclou exemples, recomanacions i plantilles de cartes de presentació que poden acompanyar el nostre currículum vitae i posicionar-lo en processos de selecció. A través de l’apartat Oportunitats Professionals de la web de Barcelona Activa pots accedir a l’aplicatiu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: